شبکه بهداشت و درمان کوه چنار
آبغوره و آبلیمو به دلیل خاصیت اسیدی، باعث آزاد شدن مواد مضر از ظروف پلاستیکی میشوند.
.
ظروف پلاستیکی برای نگهداری مواد اسیدی مناسب نیستند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت درمان کوه چنار، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت با اعلام این خبر گفت:
آبغوره و آبلیمو به دلیل خاصیت اسیدی، باعث آزاد شدن مواد مضر از ظروف پلاستیکی میشوند.
در بین انواع پلاستیک ها فقط PP وارد واکنش با اسید نمیشود.
سایر پلاستیک ها PET مثل بطری نوشابه و آب معدنی با اسید مثل آبغوره و آبلیمو وارد واکنش می شوند.
بهترین ظروف برای نگهداری آبلیمو و آبغوره، ظروف شیشه ای می باشد.
در ضمن آبغوره کپک زده، حتما دور ریخته شود زیرا با جوشاندن و صاف کردن و اضافه نمودن نمک، مشکل برطرف نمیشود.
پایان خبر
نظر دهید