• 1401/04/12
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
شبکه بهداشت و درمان کوه چنار

بررسی وضعیت چربی و کلسترول گوشت قرمز و پاچه!!

.

در این مطلب مفید بودن پاچه نسبت به گوشت قرمز توسط کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان کوه چنار بیان و مقایسه شده است.
 
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوه چنار،  راضیه عنایی کارشناس طرحی شبکه بهداشت و درمان، در این خصوص گفت:
 
 
پاچه سرشار از بافت کلاژن می باشد. با پختن پاچه بافت کلاژن آزاد میشود.
بافت کلاژن در حفظ سلامت پوست، کاهش درد مفاصل و عضله سازی موثر می باشد.
پاچه نسبت به گوشت چربی کمتری دارد.
 
 
 
علت دلمه شدن بافت پاچه بعد از سرد شدن، کلاژن آزاد شده داخل آب می باشد؛ نه چربی!!!!
هر 100 گرم پاچه دارای 235 کیلوکالری انرژی، 22 گرم پروتئین و 16 گرم چربی است.
اما گوشت قرمز با چربی متوسط هر 100گرمش 24 گرم چربی دارد.
پایان خبر. 
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 62785
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید