• 1400/11/21
شبکه بهداشت و درمان کوه چنار

دو مرکز خدمات جامع سلامت روستایی در دهه فجر در کوه چنار افتتاح شد

.

دو مرکز خدمات جامع سلامت با تلاش ها و پیگیری های رییس شبکه بهداشت و کمک خیرین با حضور امام جمعه محبوب شهرستان - رییس شبکه بهداشت و درمان - فرماندار - بخشدار - شوراها و دهیاران مربوطه و مسئولان شبکه بهداشت صبح روز سه شنبه 19 بهمن 1400 افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ، ریاست شبکه در خصوص راه اندازی این مراکز گفت:
هدف از راه اندازی و افتتاح این مراکز خدمت رسانی به مردم در زمینه بهداشت و درمان و ارتقاء سطح سلامت مردم و افزایش عدالت بهداشتی درمانی به مردم منطقه می باشد.

مهندس خسرو شریف زاده در خصوص ویژگیهای این مراکز گفت:
 این دو مرکز توانایی ارائه خدمت تخصصی در زمینه های سلامت خانواده - بهداشت روان - سلامت محیط - بیماریهای واگیر - مامایی و پزشک خانواده دارند به طوری که توانایی ارائه خدمت به جمعیتی معادل 5500 نفر درمرکز تل کوشک و 7500 نفر در مرکز ملاانبار و جمعا 6 خانه بهداشت را تحت پوشش خود دارند.

مهندس شریف زاده افزود : امید است که بتوانیم در حوزه سلامت در جهت توسعه و رشد سلامت شهرستان طرح های بیشتری را به مرحله بهره برداری برسانیم.