• 1401/07/27
شبکه بهداشت و درمان کوه چنار

نماینده های هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به کوه چنار آمدند.

.

نماینده های حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز شامل ؛ معاون فنی - نماینده حوزه ریاست - حوزه مالی - غذا و دارو- درمان- بازرسی- حراست جهت بررسی و تحلیل مشکلات به شبکه بهداشت و درمان کوه چنار آمدند.

✳️ به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوه چنار رئیس شبکه طی اعلام این خبر گفت:

معاونان حوزه ریاست دانشگاه صبح روز سه شنبه 26 مهر ماه 1401 ضمن حضور در سالن شبکه بهداشت و درمان و تشکیل جلسه هماهنگی ، از واحدهای زیر مجموعه این شبکه و بیمارستان قائمیه بازدید و نظارت به عمل آوردند.

❇️ دکتر علی گره گشا در این خصوص گفت؛ دستاوردها و اهداف این بازدید، شامل تامین فضای فیزیکی - تجهیزات و رفع مشکلات و کمبودهای شبکه بهداشت و درمان - بیمارستان - مراکز تابعه و خانه های بهداشت است.

✳️ اوهمچنین خاطر نشان کرد ؛ در طی این نشست ها از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، از تلاش های کارکنان شبکه بهداشت و درمان کوه چنار در جهت پیشرفت شاخص ها و دستیابی به حد مورد انتظار دانشگاه طبق تفاهم نامه های منعقد شده مابین واحدهای ستادی دانشگاه و شبکه بهداشت قدردانی شد و مساعدت هایی جهت تامین ملزومات جهت تکمیل تجهیزات پزشکی و تعمیرات آن - تامین وسایل کمک آموزشی و  تعدیل نیروها از طریق معاونت توسعه صورت گرفت.

پایان خبر
  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها