گزارش ویژه به مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم‌مرغ در مدرسه امان‌اله یوسفی

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه‌چنار صبح امروز به مناسبت روز جهانی غذا و روز جهانی تخم‌مرغ، هانیه جاویدی، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه‌چنار، در مدرسه ابتدایی امان‌اله یوسفی حضور یافت. در این مراسم، سفره ای از صبحانه سالم با محوریت تغذیه صحیح برای دانش‌آموزان تدارک دیده شد.

در این جلسه، جاویدی به اهمیت مصرف نان کامل، لبنیات و تخم‌مرغ در وعده‌های غذایی روزانه پرداخت و توضیحاتی جامع در خصوص فواید این مواد غذایی برای رشد و سلامت بدن دانش‌آموزان ارائه داد. همچنین، نکاتی درباره چگونگی تهیه و مصرف صبحانه سالم و تأثیر آن بر افزایش تمرکز و یادگیری دانش‌آموزان در مدرسه بیان شد.

نکته جالب این رویداد، مشارکت فعال دانش‌آموزان در تهیه سفره صبحانه بود. هر کدام از دانش‌آموزان با همراهی خانواده‌هایشان بخشی از این سفره را تهیه کرده بودند، که این خود تجربه‌ای آموزنده در جهت ترویج فرهنگ مصرف غذاهای سالم بود.

این برنامه با هدف ارتقای سواد تغذیه‌ای دانش‌آموزان و آگاهی‌بخشی درباره اهمیت وعده صبحانه و تأثیر مستقیم آن بر سلامت جسمی و ذهنی آنها برگزار شد.

در پایان، دانش‌آموزان با تشویق به استفاده از مواد مغذی و طبیعی، با روش‌های ساده و کاربردی تغذیه سالم بیشتر آشنا شدند و هم‌زمان با این آموزش، در یک فضای شاد و پرنشاط صبحانه‌ای سالم و مغذی را میل کردند.

پایان خبر

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید