آموزش چهره به چهره در قصابی برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو

 
مهندس امیری، کارشناس بهداشت محیط در بازرسی از قصابی ها به آموزش چهره به چهره متصدیان باهدف پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو( CCHF) پرداخت.
 در این بازدید تعدادی پمفلت آموزشی بین متصدیان مراکز توزیع شد.
 
مهندس امیری گفت: تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو
(به انگلیسی: Crimean Congo Hemorrhagic Fever(CCHF) ) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.
 
مهندس امیری ادامه داد: راه های پیشگیری از ابتلا به CCHF شامل موارد مشروحه ذیل می باشد:
_پرهیز از له کردن کنه روی حیوان
_پرهیز از تماس با خون و ترشحات حیوانات آلوده
_نگهداری فراورده‌های گوشتی، قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در یخچال 
_جلوگیری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز
_تهیه‌ی گوشت از محل‌های مطمئن و تحت نظارت بهداشتی
_اجتناب از خوردن جگر خام یا نیم پخته
_پختن گوشت قبل از مصرف
کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :