روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه چنار
تشکیل جلسه درون بخشی کمیته هماهنگی کمپین ملی تغذیه سالم
1399/10/16
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان کوه چنار از تشکیل جلسه کمیته هماهنگی کمپین ملی تغذیه سالم خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه چنار،کارشناس واحد تغذیه شبکه جلسه ای به منظور برنامه ریزی برای کمپین ملی تغذیه سالم با حضور کارشناس مسئولان واحدهای سلامت خانواده،بهداشت محیط،بهداشت مدارس،گسترش شبکه،آموزش و ارتقای سلامت شنبه15دی99 برگزار کرد.
در ابتدا مهندس«خسرو شریف زاده»رئیس شبکه ضمن خوشادگویی به حاضرین به لزوم همفکری و برنامه ریزی برای برگزاری هر چه بهتر این بسیج آموزشی تاکید کرد.
در ادامه«زینب گشتاسبی»کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه چنار از همکاران حاضر در جلسه خواست تا همکاری لازم را با واحد سلامت خانواده را داشته باشند.
گشتاسبی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان در این جلسه به موضوعاتی در مورد پیشگیری از کرونا چگونه سیستم ایمنی خود را قوی نگه دارند پرداخت.وی افزود:تقویت سیستم ایمنی بدن یکی از راههای مهم محافظت بیشتر از بدن در مقابل بیماری به خصوص کرونا است.با مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی که در اینجا شرح داده شده است و رفتارهای سالم غذایی می توانید به خود و خانواده یتان کمک کنید که سیستم قویتری داشته باشید.
مواد مغذی تقویت سیستم ایمنی که در بدن نقش دارند و در انواع غذاها یافت میشود:بتاکاروتن در غذاهای گیاهی مانند میوه ها و سبزی های زرد و نارنجی و سبزتیره،اسفناج،هویج،انبه،کلم بروکلی،گوجه فرنگی،کدوحلوایی،آلو خرمالو،گرمک،فلفل دلمه ای غذاهای سرشار از ویتامین سی که شامل مرکبات،انواع توت ها،خربزه،گوجه فرنگی،کیوی فلفل و کلم بروکلی و انواع کلم ویتامین دی که منبع اصلی آن نور خورشید است و در ماهی های چرب،زرده تخم مرغ و در شیر و سایر مواد غذایی غنی شده با ویتامین دی نیز یافت می شود.
روی از منابع حیوانی مانند گوشت و غذاهای دریایی و شیر و لبنیات بهتر جذب می شود اما در منابع گیاهی ماند جوانه گندم،حبوبات و آجیل نیز وجود دارد.آهن که میزان جذب آن در منابع حیوانی مانند انواع گوشت بیشتر است ولی در منابع گیاهی مانند حبوبات،انجیر،تخم شربتی،جگر،مغزها و خشکبار،خرما،توت خشک و برگ های میوه مثل برگ زردآلو نیز وجود دارد.برای افزایش میزان جذب آهن در منابع گیاهی بهتر است همراه با ویتامین سی که بطور طبیعی در سبزی و میوه ها وجود دارد مصرف شود.
پروبیوتیک ها باکتری های خوبی هستند که سلامتی را تقویت می کنند.در حال حاضر محصولات پروبیوتیک مثل ماست،پنیر و دوغ حاوی این ماده در بازار موجود است پروتئین را از دو منبع حیوانی مثل شیر،ماست،پنیر،تخم مرغ،گوشت،مرغ،غذاهای دریایی و گیاهی مانند آجیل،دانه ها و حبوبات می توان تامین کرد.
نظر دهید