شبکه بهداشت و درمان کوه چنار
نظارت کارشناسان سلامت محیط از پایگاههای واکسیناسیون به منظور کنترل وضعیت دفع پسماند کووید 19
.
این بازدید به منظور کنترل وضعیت تولید - نگهداری موقت -و دفع نهایی پسماندهای تولید شده حاصل از واکسیناسیون کووید 19 صورت گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان، جزئیات تخصصی این فرایند را این گونه توضیح داد:
مهندس خسرو شریف زاده گفت: دفع پسماندهای حاصل از واکسیناسیون - انواع تست های PCR - مراقبت و درمان بیماری کووید 19 نیازمند ملزومات خاصی می باشد که با توجه به حساسیت موضوع، جزء پسماندهای آلوده عفونی - تیز و برنده محسوب شده که روش های تولید - نگهداری موقت - انتقال و دفن به مراتب حساس تری نسبت به دیگر پسماند ها در این شرایط خاص دارد.
او در خصوص پایداری این ویروس بر روی اشیاء، گفت:
طبق تحقیقات، این ویروس به عنوان مثال به مدت 7 روز بر روی فولاد - ماسک جراحی و پلاستیک ماندگاری داشته و به مدت زمان چهار روز بر روی اسکناس و شیشه باقی می ماند.
او همچنین در رابطه با روشهای بی خطر سازی پسماندها، به روش هایی از قبیل زباله سوز - پیرولیز - ماکروویو و روشهای شیمیایی اشاره کرد.
مهندس شریف زاده، نظارت مستمر از پایگاههای تزریق واکسیناسیون کرونا را به دلیل حساسیت موضوع در دستور کار واحد سلامت محیط قرار داده و گفت: این بازرسی ها به طور مستمر و تا آخرین روز تزریق ، در برنامه واکسیناسیون کووید 19 شهرستان کوه چنار ادامه خواهد داشت.
پایان خبر
نظر دهید