پیشگیری از خودکشی
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوه چنار، کارشناس مسئول سلامت روان اجتماعی و اعتیاد از برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از رفتارهای خودآسیب رسان، ویژه باغداران و کشاورزان شهرستان خبر داد.
«حمیده نادری» در جریان برگزاری این کارگاه، ارتقا آگاهی سلامت روان مردم را کلیدی دانسته و اظهار داشت: که این امر به رشد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی کمک خواهد کرد.
او افزود: رفتار خودکشی همیشه بهعنوان یک مشکل بهداشتی مطرح بوده و همواره موردتوجه معاون سلامت وزارت بهداشت است و برای کاهش این آسیب اجتماعی نیاز به همکاری بین بخشی در سازمان های ذی ربط می باشد.
نادری با اشاره به عوارض بسیاری که این اقدام آسیب رسان در نوجوانان و جوانان ایجاد می کند، گفت: نقش فضای مجازی و نداشتن دانش استفاده از این بستر را نمی توان در ارتباط با این اسیب، نادیده گرفت.
وی گفت: پرهیز از انعکاس نادرست اخبار خودکشی در پیشگیری از رفتارهای تقلیدگرایانه بسیار موثر است، چراکه انتشار مداوم و مکرر اخبار مرتبط با خودکشی، می تواند فکر خودکشی را به رفتار خودکشی تبدیل کند، لذا از خبرنگاران درخواست میشود حتی الامکان از پوشش اخبار خودکشی خودداری نموده و درصورت لزوم استاندارد انتشار خبر را رعایت نمایند.
«حمیده نادری» با بیان این که افکار خودکشی موقتی است و در اغلب موارد به دلیل افسردگی یا پایین بودن مهارت ارتباط مهارت حل مسأله و مدیریت هیجان ایجاد می شود، افزود: کافیست همه افراد، قبل از هر تصمیمی با مشاور یا پزشک مشورت کنند و کمک لازم را برای پشت سر گذاشتن بحران خودکشی دریافت نمایند.