شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوه چنار
چربی ترانس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان کوهچنار، پویش ملی تغذیه سالم با شعار "روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم" در حال برگزاری است.
چربیهای ترانس، نوعی اسید چرب غیراشباع هستند که بهصورت صنعتی یا طبیعی تولید میشوند. این چربیها معمولاً در محصولات غذایی مانند مارگارین، روغن نیمهجامد، کراکرها، بیسکویتها، کیکها و غذاهای سرخشده یافت میشوند.
مصرف چربی ترانس خطر بیماریهای قلبی را افزایش داده و سالانه عامل بیش از 278,000 مرگ در جهان است. سازمان جهانی بهداشت توصیه میکند که مصرف روزانه چربی ترانس کمتر از 1 درصد انرژی دریافتی (معادل 2.2 گرم در روز) باشد. با انتخاب روغنهای مناسب و کاهش مصرف غذاهای فرآوریشده، میتوان خطرات ناشی از چربی ترانس را کاهش داد.
پایان خبر
نظر دهید