کارگاه آموزشی نقش تغذیه در دیابت

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوه چنار، کارگاه آموزشی "نقش تغذیه در کنترل دیابت" توسط کارشناس واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت و درمان کوه چنار در خرداد ماه 1403 برگزار شد.

"هانیه جاویدی" کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه در این جلسه گفت: داشتن یک برنامه زمانی منظم برای صرف وعده‌های غذایی در بیماران دیابتی بسیار اهمیت دارد. تحقیقات در مورد تاثیر رژیم غذایی بر کنترل دیابت نشان داده است که تغذیه سالم می تواند به کنترل قند خون و حفظ وزن در محدوده نرمال کمک می‌کند.

هانیه جاویدی ادامه داد: بهتر است رژیم فرد دیابتی حاوی غلات کامل مانند آرد کامل، نان‌های سبوس‌دار و برنج مخلوط با حبوبات و سبزیجات باشد.

وی اضافه کرد: بهترین الگوی غذا خوردن در افراد دیابتی صرف غذا در پنج تا شش وعده در روز(سه وعده اصلی غذا و 2 تا 3 میان وعده) می باشد.

جاویدی از شهروندان خواست برای دریافت رایگان خدمات مشاوره تغذیه‌ای به مراکز خدمات جامع سلامت مراجعه کنند.

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :