کارگاه قوانین و مقررات بهداشت محیط با تأکید برآئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی برای متصدیان و شاغلین مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی

کارگاه آموزشی با موضوع قوانین و مقررات بهداشت محیط به منظور ارتقای سطح آگاهی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی برای گروه هدف متصدیان قنادی ها، نانوایی ها، بستنی فروشی ها، قهوه خانه ها، کبابی ها، ساندویچی ها، قصابی ها، سوپرمارکت ها و آرایشگاه های سطح شهرستان با حضور کارشناس بهداشت محیط در محل سالن کنفرانس مرکز بهداشت کوه چنار برگزار شد.

مهندس فاطمه امیری کارشناس سلامت محیط شبکه بهداشت و درمان کوه چنار در این جلسه ضمن بیان اهمیت اجرای قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در خصوص رعایت اصول بهداشت فردی، بهداشت موادغذایی، بهداشت ابزار و تجهیزات و بهداشت ساختمان برای حاضرین صحبت کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان کوه چنار مهندس امیری هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را تغییر در نگرش کارکنان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عنوان کرد؛ چراکه اگر طرز فکر و زاویه دید افراد، بهداشتی شود قطعا رفتار آن ها هم بهداشتی خواهد شد. در این جلسه پوسترهای شستشوی سبزیجات، ممنوعیت استعمال دخانیات و راهنمای شستشوی دستها در بین مدعوین حاضر توزیع شد. در پایان به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.

کلمات کلیدی
{author_name}
تصویر نویسنده :